Monday, January 05, 2015

Pencarian Bloglist 2015 By BBL - Contest

Assalamualaikum & salam sejahtera to all readers..

Nak habaq mai ni (mulut muncung-muncung sikit macam makcik keypoh sambil menyingsing lengan tapi tak dak gelang)..

Ni citer dia... Blogger Budak Bandung Laici (BBL) sedang mencari 20 blog untuk mengisi slot MY bloglist baru 2015. Tujuannya kalau blog you all tersenarai dalam 'MY Bloglist' BBL ia akan memudahkan BBL berblogwalking sambil menabung dalam tabung Nuffnang.   

Ada lagi... jika blog korang best & awesome, BBL akan senaraikan blog you all dalam PERMANENT BLOGLIST bahagian Blogger Kacak & Cantik. Nak Kacak tak..? Nak cantik tak..? Pastu nanti blog you all akan glamer maka ramailah pengunjung akan masuk ke blog you all. Secara tak langsung maka............. tabung Nuffnang you all akan masyyyuukkkkkkk!  

Apa tunggu lagiiii???? 
Jom ramai-ramai join Pencarian Bloglist 2015 Jan, Feb & Mac by www.budakbandunglaici.blogspot.com (hambikkk 3 bulan tersenarai - siapakah blogger yang bertuah itu nanti???)

Tarikh tutup : 8 January 2015
Keputusan : 10 January 2015

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2014/12/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html


Syarat-syarat penyertaan amat mudah. Kengkawan boleh check here :
Pencarian Bloglist 2015 By BBL - Contest

Saya dah join.. anda bila lagi..
Good luck!

10 comments:

  1. Macam best jer.... Mrs. A pun nak jointlah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita ramai2 memeriahkan lagi contest.. Good luck Mrs. A.. :-)

      Delete
  2. Hi LZ, terima kasih sudi join pencarian bloglist BBL 2015 ya..

    BBL dah update senarai peserta di sini http://budakbandunglaici.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-pencari-bloglist-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi BBL, terima kasih sbb sudi singgah ke blog sy yg x seberapa ni..

      Tak sabar tunggu keputusan contest BBL nnti.. :-)

      Delete
  3. Hai,
    Singgah Blogwalking dari segmen yang sama.
    Jemput Singgah :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai dear Azhafizah,

      Terima kasih sbb sudi singgah..
      Semoga berjaya ^_~

      Delete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..

Loading...