Sunday, August 07, 2016

Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengunjung setia blog saya. Terima kasih diucapkan, semoga ukhuwah yang dibina berkekalan, in shaa Allah.

Hari ni seperti hujung minggu sebelum ini saya akan sertai segmen / giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger tersayang. Kali ini saya telah dijemput sendiri oleh tuan blog iaitu Cik Wanny untuk segmen Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits.
Jom kita support rakan blogger kita untuk menambah kenalan :-) .

Untuk keterangan lanjut sila click banner di bawah:

 Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits

Anda dah baca syarat-syarat pernyertaannya? Mudah kann..
Seterusnya, bagi melengkapkan syarat-syarat pernyertaan,  saya dengan ini ingin tag 3 rakan blogger kesayangan iaitu:


Hopefully mereka menyambut pelawaan saya.. Okay, itu sahaja.. 
Happy weekend everyone, bye..

18 comments:

  1. Semoga awak berjaya...singgah dari segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Shikin.. Good luck to you too dear, sis akan balas kunjungan.. :-)

      Delete
  2. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  3. Good luck kak LZ =) Siqah pun join jugak. Hehe

    ReplyDelete
  4. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wanny for organizing this segment :-)

      Delete
  5. salam kunjungan

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for singgah Hani..

      In shaa Allah sis akan kunjungbalas.. :-)

      Delete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..

Loading...